Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج ، منوچهر غفاری، سرپرست شهرداری کرج، صبح امروز در بازدید از پروژه قطار شهری کرج ( ایستگاه F و k) که با حضور احمد رحمانیان قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور، غفور قاسم پور فرماندار کرج، جواد چپردار رییس شورای شهر کرج و سایر مدیران شهری برگزار شد، با اشاره به آخرین وضعیت این پروژه اظهار کرد: مترو یکی از نیازهای جدی کلانشهر کرج است و بهره برداری از خطوط مختلف آن نقش به سزایی در کاهش ترافیک درون شهری و تسهیل در تردد شهروندان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته تکمیل و بهره برداری مترو به عنوان یکی از اصلی ترین مطالبات شهروندان مطرح بوده، توضیح داد: متاسفانه دلایل مختلفی اعم از تورم و تحریم باعث شد که این پروژه بر مبنای قرارداد اولیه و مدت زمان تعریف شده به اتمام نرسد و بهره برداری از آن به تعویق بیفتد.

این مقام مسؤول اضافه کرد: علی رغم همه مشکلات، طی چند سال گذشته مدیریت شهری با تخصیص اعتبار مناسب در مسیر تکمیل بخشی از این پروژه گام برداشته و خوشبختانه بخش زیادی از موانع از میان برداشته شده است.

سرپرست شهرداری کرج توضیح داد: در حال حاضر تلاش مدیریت شهری بر تکمیل و بهره برداری از دو ایستگاه از خط دوی قطار شهری یعنی ایستگاه ۴۵ متری گلشهر و چهارراه طالقانی( F وk) متمرکز شده است.

غفاری ادامه داد: با حمایت مسؤولان به دنبال تکمیل فازهای بعدی خط دوی قطارشهری تا ایستگاه شهید سلطانی هستیم.

وی اضافه کرد: در بازدیدی که قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور و سایر مسؤولان از خط دوقطار شهری کرج داشتند، گزارش کاملی از وضعیت فعلی این پروژه ارائه و موانع موجود مطرح شد.

به گفته سرپرست شهرداری کرج؛ مقرر شد پیگیری‌های لازم جهت تسریع در فرایند تکمیل این پروژه صورت بگیرد که بخش عمده ای از آن پرداخت سهم ۵۰ درصدی دولت در تأمین منابع مالی آن است.

وی با بیان اینکه تا وقتی تست سرد و گرم قطارها انجام نشود، امکان مسافرگیری در ایستگاه وجود ندارد، گفت: در مرحله تست سرد ابتدا واگن‌ها به صورت خاموش و بدون برق و توسط کشنده‌های مخصوص طی مسیر کرده تا از مطابقت واگن‌های ساخته شده با خط، سکوها، ایستگاه‌های مترو، سیستم برق بالاسری و … اطمینان حاصل شود.

غفاری اضافه کرد: در تست گرم هم سیستم برق رسانی به واگن‌ها و سیستم اتوماتیک حرکت آنها در تونل و همچنین سیستم سیگنالینگ مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سرپرست شهرداری کرج اظهار کرد: در گام سوم به مرحله بهره برداری آزمایشی می‌رسیم که طی آن قطارها به مدت سه ساعت در روز مسافرگیری می‌کنند و در گام نهایی هم قطار به طور کامل به بهره برداری می‌رسد.

وی توضیح داد: در صورت ورود واگن‌ها به کرج و انجام تست سرد و گرم، در نیمه دوم سال فاز بهره‌برداری آزمایشی مترو آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ج/م

منبع: فارس

کلیدواژه: قطار شهری مدیریت شهری کرج ترافیک شهرداری سرپرست شهرداری کرج بهره برداری قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز